Muut tuotteet

Karkkien suurpakkaukset ja laatikot

Karkkien suurpakkaukset, karkkilajitelmat ja karkkilaatikot ovat suosittuja tuotteita, joita tyypillisiä käyttökohteita ovat sukujuhlat, myyjäiset, tapahtumat, yritystapahtumat ja messut. Suuremmat makeisrasiat ovat myös suosittuja yritystuotteita, jossa ne toimivat jakotuotteina tai vaikkapa kahviloissa oheismyyntituotteina.

Purukumit verkkokaupasta

Perinteiset ja suositut Jenkki -purukumit saa myös verkosta! Suositut Jenkki-purkat on saatavilla perinteisten peppermint- ja spearmint -makujen lisäksi mm. salmiakin tai hedelmän makuisina purukumisekoituksina. Tutustu tuotteisiin alta!

Näytetään kaikki 39 tulosta

Tikkarit verkosta – suurpakkaukset

Chupa Chups -tikkarilajitelma sisältää 120 suosittua tikkaria. Iso tikkaripussi painaa yhteensä 1,44 kiloa. Suuressa pussissa tikkarin kappalehinta on ainoastaan 15 senttiä! Tikkarit sopivat erittäin hyvin synttäreille tai juhliin, tai ihan vaan kaappiin satunnaista makeanhimoa hillitsemään! Perinteisesti tikkareita on jaettu myös lääkärissä reippaille lapsille.

Katso myös valtavat TuttiFrutti spiraalitikkarit! Suurpakkauksessa on saatavilla myös perinteiset hedelmänmakuiset pallotikkarit ja kirpeät Palipica -pallotikkarit – suurpakkauksessa niiden hinnaksi vain hieman yli 5 senttiä / tikkari!

Kuivatut hedelmät ja kuivattu inkivääri

Kuivahedelmät ovat terveellisempi vaihtoehto perinteiselle karkille, koska niiden makeus on suureksi osaksi peräisin hedelmästä itsestään. Suuri osa irtohedelmistämme on sokeroimattomia. Erittäin suosittu kuivattu inkivääri on suosittu tuote ruuanlaitossa tai sellaisenaan!

Katso tästä myös Beef Jerky -kuivalihat!