Messukarkit

Penkkarikarkit ja messukarkit

Messukarkit ja penkkarikarkit ovat edullisia, yleensä käärittyjä makeisia, jotka sopivat hyvin messujen jakotuotteiksi ja penkkarirekasta heitettäväksi. Edulliset sekalaisia karkkeja sisältävät pussit ja suuremmat laatikot ovat hyvä valinta myös jaettavaksi lahjaksi tai tervehdykseksi – esimerkkinä hotellit, ravintolat, asiakastilat ja toimistot. Messukarkit ovat messuosastojen lisäksi myös hyviä jakotuotteita asiakaspalvelutiskeille, kahvihuoneisiin ja neukkareihin.

Muista myös halloween-karkit!

Tutustu messukarkkeihin ja penkkarikarkkeihin alta, ja tilaa edulliset karkit verkkokaupasta!

Näytetään kaikki 5 tulosta

Suosituimmat penkkarikarkit ja messukarkit

Ehdottomasti suosituimmat penkkarikarkit ovat Dupontin valmistamat valmiit karkkisekoitukset. Karkkisekoituksissa on useita eri makuja ja vaihtoehtoja, kaikki pakattuna kätevästi pienempiin puolen kilon pusseihin, jotta esimerkiksi kimppatilaukset on helppo jakaa. Dupontin jaettavaksi suunnitellut penkkarikarkit ovat lisäksi tiiviisti käärittyjä, jolloin niiden korkea laatu ja tuoreus säilyy myös heitettynä.

Valikoimassamme penkkarikarkeiksi soveltuvat hyvin myös klassiset Lätkäliiga -karkit. Herkullinen ja tunnettu salmiakkikarkki on suomalainen erikoisuus, ja se täydentää hienosti esimerkiksi Dupontin penkkarikarkkisekoitusta. Myös Cloettan Tuttifrutti -hedelmäkarkit ovat suosittuja penkkarikarkkeja, jotka soveltuvat myös messukarkeiksi.

Halloween-karkit

Halloween on karkkien ja kepposten juhla! Karkkikujan verkkokaupasta saat suurpakkauksissa kätevästi halloween karkit suurpakkauksissa, jolloin niistä riittää kaikille trulleille, noidille, supersankareille ja haamuille.