Kuivalihat

Beef Jerky -kuivalihat

Beef Jerky eli kuivaliha on herkullinen, maustettu ja proteiinipitoinen herkku. Karkkikujan verkkokaupan Bullseye Meats Beef Jerky -kuivalihat on valmistettu nimensä mukaisesti naudanlihasta, joka on kypsentämisen jälkeen kuivattu ihanan kauan pureskeltavaksi välipalaksi. Kuivalihaa voidaan valmistaa myös esim. sianlihasta, lampaasta, kanasta ja kalkkunasta, mutta perinteinen, savustettu naudan beef jerky on monelle se rakkain lihavälipala.

Katso alta kuivalihavalikoimamme – osta parhaat Beef Jerky -kuivalihat nyt helposti verkkokaupasta!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Tunnettuja kuivalihavalmistajia

 

Bullseye Meats

Bullseye Meats on valmistanut kuivalihaa vuodesta 2003, ja on edelleen EU-alueen tunnetuin ja johtava Beef Jerkyn valmistaja. Bullseye Meats on Snack Time OÜ:n brändi, joka sijaitsee Tallinnassa. Bullseye Meats oli myös ensimmäinen kuivalihan laajamittainen valmistaja ja toimittaja EU:ssa. Bullseye Meats toimi aiemmin nimellä Yummy Meats, jonka kirkkaan keltaiset, villin lännen teemaiset kuivalihapussit ovat olleet pitkään tunnettuja Suomessakin.

 

Jack Link’s

Jack Link’s on maailmanlaajuisesti tunnettu kuivalihabrändi, jonka perinteinen Beef Jerky -resepti on kulkenut Linkin suvussa jo yli sata vuotta! Link Snacks Inc, toiselta nimeltään Jack Link’s Protein Snacks on amerikkalainen kuivalihasta tunnettu yritys, joka on perustettu vuonna 1986.

Kuivalihakundi

Kuivalihakundi on kotimainen beef jerkyn tuottaja, jolla on laaja tuotevalikoima. Kuivalihakundin jatkuvan tuotannon lihat: nauta, possu ja kana. Kausiluonteisesti kuivalihakundi valmistaa myös riistasta beef jerkyä, kuten poro tai peura. Kuivalihakundi sijaitsee Tuusulassa. Kuivalihakundin vientiin tarkoitettu brändi on Rough cut beef jerky.

Kantsun Jerkytehdas

Kantsun jerkytehdas on verkon kautta Beef Jerkyä myyvä kotimainen pientuottaja, joka panostaa tuoreisiin raaka-aineisiin niin lihan kuin mausteiden osalta. Kantsun jerkytehdas tuottaa lisäaineettomia Jerkyjä pienissä erissä.

Blackfeet

Blackfeet on kotimainen kuivalihabrändi, jonka tuotteet valmistetaan EU-alueella häränpaistista tai porsaanpaistista.

Original Beef Chief

Beef Chief on australialainen kuivalihavalmistaja, joka tuottaa laadukasta kuivalihaa monipuolisesti maustettuna.

Jerkku Original

Jerkku Original on Kuivalihakundin beef jerky -brändi, joka on maustettu Suomalaiseen makuun.

Tornedalens

Tornedalens Renprodukter AB valmistaa Suomen tai Ruotsin Lapista peräisin olevasta porosta tehtyä kuivalihaa. Valikoimassa on myös hirvi-Snack, joka on leppäsavustettua ja ilmakuivattua.