Suklaakonvehdit

Kääreelliset suklaakonvehdit

Täytetyt suklaakaramellit, monesti muoviin tai paperiin käärittynä, tunnetaan yleisesti nimellä konvehti. Konvehtirasiat ovat jokaisen joulun suosikki, joihin on koottu lajitelma eri makuisia konvehteja, ja jotka tavanomaisista konvehdeista poiketen eivät ole kääreellisiä. Suklaakonvehdit sisältävät useita erilaisia täytteitä – ja esimerkiksi pienet pääsiäismunat voidaan laskea konvehdeiksi!

Konvehdit kahvipöytään ja kotiin

Karkkikuja-verkkokaupan toimituskulut ovat edulliset, ja erityisesti konvehdit suurpakkauksissa tulevat selvästi edullisemmaksi kuin normaaleissa pusseissa tai rasioissa.

Näytetään kaikki 16 tulosta

Suosituimmat konvehdit

Konvehtien joulusesonki, samoin kuin pienten pääsiäiskonvehtien, on aivan omanlaisensa, ja kestää vain muutaman viikon. Konvehdit ovat kuitenkin ympäri vuoden aina yhtä herkullisia – tässä konvehtisesonkien ulkopuolelta suosituimpia konvehteja verkkokaupassamme!

  • Kinder Bueno – Bueno on yllättäjä – se on selvästi klassista Kinder Maxia suositumpi karkki konvehtimuodossa!
  • Fazerin Sininen – Ikisuosittu klassikko jonka hienostunut maku sopii niin lapsille kuin varttuneemmillekin
  • Sorini-konvehdit – Italialaisen Sorinin valmistamat, klassisen ylelliset konvehdit joista Blanco -valkosuklaakonvehti maistuu erityisesti jouluisin.
  • Twix – myös konvehtimuodossa saatavana oleva suklaapatukka, joka tunnettiin Suomessa ennen nimellä Raider.
  • Del Conte – Italialaiset creme-täytteiset konvehdit, joita on saatavilla useilla eri täytteillä.
  • Snickers -konvehti – tunnetun pähkinäsuklaapatukan herkullinen konvehtiversio.
  • Dumle – tämäkin tuttu suklaapatukka on löytänyt itsensä pienempään konvehtimuotoon

Suklaakonvehtien lisäksi karkkiverkkokaupan hurjassa valikoimassa esimerkiksi vaahtokarkit, irtokarkit ja kevyemmät suklaa- ja jogurttikuorrutetut pähkinät ja hedelmät.